Hur använder jag Min Bio på olika plattformar?

För att logga in på Min Bio krävs det att du har skapat en användare (e-postadress och lösenord). Hoppade du över detta när du tecknade din prenumeration har du möjlighet att skapa en användare i efterhand. Gör så här: Klicka på i-symbolen i Min Bio-appen och tryck sedan på ”skapa användare”. När du har registrerat dig kopplar vi automatiskt din prenumeration till den nya användaren.

Om du har en giltig prenumeration kan du härefter logga in med din användare (e-postadress och lösenord) på upp till fem enheter på samma gång. 

 

På mobil eller surfplatta (Android & Kurio): 

Om du använder en Android-enhet måste du först hämta Min Bio-appen via Google Play. Öppna därefter appen, klicka på den lilla i-symbolen i nedersta högra hörnet och logga in med dina inloggningsuppgifter.

OBS! Min Bio är endast kompatibel med Android 5.0 och senare versioner.

 

På iPhone eller iPad: 

På Apple-enheter hämtar du Min Bio-appen via App Store. Öppna därefter appen, klicka på den lilla i-symbolen i nedre högra hörnet och logga in med dina inloggningsuppgifter.

Om du har tecknat din prenumeration via iTunes kan du välja att hämta din prenumeration via ditt Apple-ID. För mer info, se avsnittet: Vad gör jag om filmerna fortfarande är låsta trots att jag har betalat? 

OBS! Min Bio är endast kompatibel med iOS 9 och senare versioner.

  

På PC eller Mac: 

Om du vill titta på film via din PC eller Mac öppnar du www.minbio.se. Logga därefter in med din användare (e-postadress och lösenord) i övre högra hörnet. 

 

På Apple TV 4:

Appen kan hämtas till 4:e generationens Apple TV från App Store. Öppna sedan appen och logga in med dina inloggningsuppgifter.

 

På LG Smart TV:

Kontrollera först att din tv är uppkopplad. Min Bio-appen hittar du i LG content store. Hämta appen och logga sedan in med din användare.

 

På Philips Smart TV:

Kontrollera först att din tv är uppkopplad. Min Bio-appen hittar du i LG content store. Hämta appen och logga sedan in med din användare

 

På Samsung Smart TV:

Kontrollera först att din tv är uppkopplad. Min Bio-appen hittar du i SmartHub under: Kategorier. Hämta appen och logga sedan in med din användare.

 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.
Powered by Zendesk