Kan jag använda Min Bio utomlands?

Ja, i appen till mobilen och surfplattan (iOS och Android) finns en offline-funktion. Med hjälp av den kan du ladda ner dina favoritavsnitt på din enhet. Om du laddar ned innehållet när du befinner dig i Sverige, har du tillgång till det i offline-läge i vilket land som helst i upp till 30 dagar.

Mer information om hur du använder offline-funktionen på olika enheter hittar du under:

Hur laddar jag ned innehåll och tittar offline på iPhone och iPad?

Hur laddar jag ned innehåll och tittar offline på Android-enheter?