Hur laddar jag ned innehåll och tittar offline på iPhone och iPad?

I appen till iPhone och iPad (iOS) finns en offline-funktion som gör att du kan ladda ned dina favoritavsnitt på din enhet. Då kan du använda Min Bio när du åker utomlands eller när du inte har tillgång till internet.

OBS: På grund av rättighetsbegränsningar måste du befinna dig i Sverige när du laddar ned innehållet. Dubbelkolla alltid att innehållet är nedladdat innan du reser eller kopplar bort internet. Nedladdat innehåll är tillgängligt i upp till 30 dagar från nedladdningstillfället.

Ladda ned innehåll, gör så här:

• Logga in i den senaste versionen av appen på din iPad eller iPhone.
  • Öppna menyn (tre vita streck) överst i vänstra hörnet.
  • Öppna föräldralåset genom att hålla fingret på låset i 3 sekunder och tryck därefter igen,
  • Gå till ’Mina nedladdningar’.
  • Välj innehållet (avsnitt och/eller film) du vill ladda ned och tryck på den gröna knappen med pilen.
  • När hjulet har slutat snurra är innehållet nedladdat.
  • För att titta offline, återvänd till huvudmenyn, aktivera ’Offline-läge’ och spela därefter upp innehållet via filmkarusellen.

Ta bort nedladdat innehåll, gör så här:

• Öppna föräldralåset genom att hålla fingret på låset i 3 sekunder och tryck därefter igen.
  • Gå till ’Mina nedladdningar’.
  • Klicka på den röda knappen med soptunnan för att ta bort det nedladdade innehållet från enheten.