Hur tecknar jag en prenumeration?

Du kan teckna en prenumeration via vår webbplats, via din Android-enhet (även Kurio) eller via din Apple-enhet (iPhone/iPad).

Teckna en prenumeration via www.minbio.se

1. Tryck på Registrera dig i den övre menyn.
  2. Välj din prenumeration.
  3. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord.
  4. Läs igenom och acceptera Min Bios användarvillkor.
  5. Tryck på ”Skapa användare”.
  6. Fyll i dina betalningsuppgifter på vår säkra betalningssida.
  7. Tryck på ”Slutför betalning” för att genomföra köpet.

OBS: Glöm inte att först avsluta din aktiva prenumeration om du redan är prenumerant och vill byta prenumerationspaket. Läs mer under Hur avslutar jag min prenumeration?

Teckna en prenumeration via din Android-enhet

1. Hämta Min Bio-appen i Google Play.
  2. Öppna appen, klicka på en av de låsta filmerna och bekräfta att du vill teckna en prenumeration.
  3. Skapa en användare (din e-postadress samt valfritt lösenord).
  4. Fyll i dina betalningsuppgifter på vår säkra betalningssida.
  5. Tryck på ”Slutför betalning” för att genomföra köpet.

OBS: Glöm inte att först avsluta din aktiva prenumeration om du redan är prenumerant och vill byta prenumerationspaket. Läs mer under Hur avslutar jag min prenumeration?

Teckna en prenumeration via din iPhone eller iPad

1. Hämta Min Bio-appen i App Store.
  2. Öppna appen, klicka på en av de låsta filmerna och bekräfta att du vill teckna en prenumeration.
  3. Fyll därefter i ditt Apple-ID. När detta är gjort och du har accepterat köpet så skapas din prenumeration. Betalningen sker via ditt Apple-ID och prenumerationen hanteras av iTunes.
  4. Avsluta med att skapa en användare (e-postadress samt ett valfritt lösenord). På så sätt får då även tillgång till Min Bio på andra enheter än de som är kopplade till ditt Apple-ID.

Kom ihåg att du kan använda ditt konto på upp till 5 enheter samtidigt (PC, surfplatta, smartphone, PlayStation och Smart TV). Prenumerationen förnyas automatiskt varje månad fram till att du säger upp prenumerationen.