Varför ska jag skapa en användare?

För att kunna titta på Min Bio behöver du skapa en användare (e-postadress samt ett valfritt lösenord).

När du har registrerat en användare på Min Bio kan du logga in och titta via flera olika enheter. Det blir också lättare för oss att hjälpa dig om du skulle uppleva problem med tjänsten.

Tecknade du din prenumeration via iTunes, men hoppade över detta, har du möjlighet att skapa en användare i efterhand.

Gör så här: Klicka på i-symbolen i Min Bio-appen och tryck sedan på ”skapa användare”. När du har registrerat dig kopplar vi automatiskt din prenumeration till din användare.