Hur får jag bättre bildkvalitet?

Vi rekommenderar att du ansluter enheten till ett Wifi-nät när du streamar film, om ett sådant finns tillgängligt. På så sätt får du teleoperatörens mobildata att räcka längre.

Om du har en snabb internetuppkoppling kan du välja en högre bildkvalitet.

Använder du Min Bio på en PC eller en Android-enhet så klickar du på verktygsfältet i filmspelaren. Här kan du välja en högre bitrate och på så sätt förbättra filmernas bildkvalitet.

I Min Bio-appen till iPad/iPhone anpassas dock bildkvaliteten automatiskt efter din internetuppkoppling.

Ser du på film på www.minbio.se rekommenderar vi att du använder de senaste versionerna av webbläsarna Safari eller Firefox.

Om du upplever problem med bildkvaliteten, trots snabb uppkoppling, kan det ibland hjälpa att stänga andra program eller appar. För mer info om hur du gör detta, se avsnittet: Vad gör jag om filmen buffrar eller hackar under uppspelningen?

Tänk på att vissa av våra klassiska barnserier inte alltid finns tillgängliga i hög bildkvalitet.