Hur löser jag in presentkort och värdekoder?

Du har troligtvis fått en länk till en webbplats tillsammans med din värdekod. Följ länken och instruktionerna på sidan för att aktivera din prenumeration.

Om du inte fick en länk tillsammans med din värdekod gör du istället så här:

1. Gå till www.minbio.se.
  2. Tryck på ”Registrera dig” i den övre menyn.
  3. Tryck på ”Har du en värdekod?” längst ned på sidan med prenumerationsalternativen. Ange därefter koden och lös in den.
  4. Om du är ny på Min Bio skapar du din användare genom att fylla i din e-postadress och valfritt lösenord. Godkänn villkoren och tryck på ”Registrera dig”. Om du redan har en användare ska du istället välja ”logga in”.
  5. Om din värdekod förnyas automatiskt behöver du eventuellt fylla i dina betalningsuppgifter. Försäkra dig i så fall om att det är rätt erbjudande och rätt prenumerationspris innan du slutför din betalning.
  6. När du har fått en bekräftelse på att din beställning är genomförd är du klar och kan börja titta på Min Bio.

OBS: I vissa fall kan ett belopp om 0,10 kronor reserveras på ditt kort. Summan återbetalas inom några dagar.