Kan jag logga in på flera enheter samtidigt?

Ja, du kan vara inloggad med din användare och titta på Min Bio på upp till 5 olika enheter, på samma gång. På så sätt kan alla i familjen titta på just sina favoriter.

Min Bio finns på webben, som app till mobilen, surfplattan, PlayStation, Smart TV:n (Apple TV 4, Samsung och Philips) och har både Chromecast- och AirPlay-stöd.

För mer info, se avsnittet Hur använder jag Min Bio på olika plattformar?