Hur loggar jag in?

På mobil och surfplatta: Öppna Min Bio-appen på din mobil eller surfplatta. Klicka på i-symbolen i nedre högra hörnet på välkomstsidan, välj "logga in" och ange dina användaruppgifter (e-postadress och lösenord).

På webben: På www.minbio.se loggar du in i övre högra hörnet med din användare (e-postadress och lösenord).

På smart TV & PlayStation: På smart TV och PlayStation öppnar du först appen. Klicka sedan på ikonen i övre högra hörnet (föreställande en person) och logga in med din användare (e-postadress och lösenord).

Kom ihåg att du kan vara inloggad på upp till 5 enheter på samma gång.