Vad betyder funktionen ”hämta prenumeration”?

Funktionen ”hämta prenumeration” är endast relevant för dig som har köpt Min Bio via iTunes och har en giltig prenumeration.

När du tecknar en prenumeration via iTunes kopplas denna automatiskt till ditt Apple-ID. Detta betyder att du kan hämta informationen om din prenumeration direkt i appen till din iPad/iPhone.

För att hämta din prenumeration måste du öppna appen på din iPad/iPhone och se till så att du är utloggad. När du är utloggad klickar du på en låst film och väljer ”redan användare” i nedersta högra hörnet. Därefter väljer du ”hämta prenumeration” och loggar in med ditt Apple-ID. Om du anger samma Apple-ID som du tecknade prenumerationen med har du härefter obegränsad tillgång till våra filmer.

OBS: Du kan bara genomföra ett köp med ditt Apple-ID och riskerar därför aldrig att betala dubbla prenumerationer, förutsatt att du inte använder flera olika Apple-ID.