Hur avslutar jag min prenumeration?

Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Tillvägagångssättet skiljer sig åt beroende på vilken typ av enhet du använde när du tecknade din prenumeration.

Avsluta en prenumeration som tecknats via PC, Android- eller Kurio-enheter:

Prenumerationer som tecknats via en PC, en Android- eller en Kurio-enhet avslutas på vår webbplats, www.minbio.se.

1. Logga in med din användare (e-postadress samt lösenord).
  2. Klicka på ”Mitt konto” och därefter på ”Hantera prenumerationer”.
  3. Klicka på ”Säg upp prenumerationen”.
  4. Ange varför du väljer att lämna Min Bio och bekräfta uppsägningen.
  5. Kontrollera att det står ”Stoppad” under status.

Avsluta en prenumeration som tecknats via din iPhone eller iPad:

Avslutande av prenumerationer hanteras via ditt Apple-ID. Gör så här:

1. Gå till App Store i din iPhone eller iPad och tryck på "I Blickfånget".
  2. Längst ned på sidan trycker du på Apple-ID.
  3. Välj sedan ”Visa Apple-ID” och ange ditt lösenord.
  4. Under ”Hantera prenumerationer” stänger du av den automatiska förnyelsen.
  5. Prenumerationen är avslutad och kommer därefter inte att förnyas.

OBS: Din prenumeration upphör på den nuvarande prenumerationsperiodens slutdatum och kommer därefter inte förnyas. Kom ihåg att du har tillgång till allt innehåll på Min Bio fram till dess. Samma villkor gäller om du har en förbetald halvårs- eller helårsprenumeration