Hur laddar jag ned innehåll och tittar offline på iPhone och iPad?

I appen till iPhone och iPad (iOS) finns en offline-funktion som gör att du kan spara innehåll på din enhet. Då kan du använda Min Bio när du åker utomlands eller när du inte har tillgång till internet.

OBS: På grund av rättighetsbegränsningar måste du befinna dig i Sverige när du laddar ned innehållet. Dubbelkolla alltid att innehållet är nedladdat innan du reser eller kopplar bort internet. Nedladdat innehåll är tillgängligt i 30 dagar från nedladdningstillfället.

Ladda ned innehåll, gör så här:

• Logga in i den senaste versionen av appen på din iPad eller iPhone.
  • Öppna menyn (tre vita streck) överst i vänstra hörnet.
  • Öppna föräldralåset genom att hålla fingret på låset i 3 sekunder och tryck därefter igen,
  • Gå till ’Mina nedladdningar’.
  • Välj innehållet (avsnitt och/eller film) du vill ladda ned och tryck på den gröna knappen med pilen.
  • När hjulet har slutat snurra är innehållet nedladdat.
  • För att titta offline, återvänd till huvudmenyn, aktivera ’Offline-läge’ och spela därefter upp innehållet via filmkarusellen.

Ta bort nedladdat innehåll, gör så här:

• Öppna föräldralåset genom att hålla fingret på låset i 3 sekunder och tryck därefter igen.
  • Gå till ’Mina nedladdningar’.
  • Klicka på den röda knappen med soptunnan för att ta bort det nedladdade innehållet från enheten.