Hur laddar jag ned innehåll och tittar offline på Android-enheter?

I appen till mobil och surfplatta (Android) finns en offline-funktion som gör att du kan spara innehåll på din enhet. Då kan du använda Min Bio när du åker utomlands eller när du inte har tillgång till internet.

OBS: På grund av rättighetsbegränsningar måste du befinna dig i Sverige när du laddar ned innehållet. Dubbelkolla alltid att innehållet är nedladdat innan du reser eller kopplar bort internet. Nedladdat innehåll är tillgängligt i 30 dagar från nedladdningstillfället.

Ladda ned innehåll, gör så här:

• Logga in i den senaste versionen av appen på din mobil eller surfplatta (Android-enhet)
  • Öppna föräldralåset (i-symbolen) i nedre högra hörnet genom att hålla fingret på symbolen i 3 sekunder. Tryck därefter igen.
  • Gå till ’Ladda ned’.
  • Välj innehållet du vill ladda ned och tryck på den gröna knappen med pilen under avsnittet/filmen.
  • Du kan följa nedladdningsprocessen under avsnittet/filmen. När nedladdningen är klar visas en blå knapp med en bock.
  • Du hanterar nedladdat innehåll i översikten ’Mina nedladdningar’.
  • För att titta offline: återvänd till huvudmenyn, aktivera ’Offline-läge’ och spela därefter upp innehållet via filmkarusellen.

Ta bort nedladdat innehåll, gör så här:

• Öppna föräldralåset (i-knappen) i nedre högra hörnet genom att hålla fingret på knappen i 3 sekunder. Tryck därefter igen.
  • Gå till ’Mina nedladdningar’.
  • Tryck på papperskorgen för att ta bort innehållet från enheten.