Hur laddar jag ned innehåll och tittar offline på Android-enheter?

I appen till mobil och surfplatta (Android) finns en offline-funktion som gör att du kan spara upp till 25 av dina favoritavsnitt på din enhet. Då kan du använda Min Bio när du åker utomlands eller när du inte har tillgång till internet.

OBS: På grund av rättighetsbegränsningar måste du befinna dig i Sverige när du laddar ned innehållet. Dubbelkolla alltid att innehållet är nedladdat innan du reser eller kopplar bort internet. Nedladdat innehåll är tillgängligt i upp till 30 dagar från nedladdningstillfället.

Ladda ned innehåll, gör så här:

• Logga in i den senaste versionen av appen på din mobil eller surfplatta (Android-enhet)
  • Öppna föräldralåset (i-symbolen) i nedre högra hörnet genom att hålla fingret på symbolen i 3 sekunder. Tryck därefter igen.
  • Gå till ’Ladda ned’.
  • Välj innehållet du vill ladda ned och tryck på den gröna knappen med pilen under avsnittet/filmen.
  • Du kan följa nedladdningsprocessen under avsnittet/filmen. När nedladdningen är klar visas en blå knapp med en bock.
  • Du hanterar nedladdat innehåll i översikten ’Mina nedladdningar’.
  • För att titta offline: återvänd till huvudmenyn, aktivera ’Offline-läge’ och spela därefter upp innehållet via filmkarusellen.

Ta bort nedladdat innehåll, gör så här:

• Öppna föräldralåset (i-knappen) i nedre högra hörnet genom att hålla fingret på knappen i 3 sekunder. Tryck därefter igen.
  • Gå till ’Mina nedladdningar’.
  • Tryck på papperskorgen för att ta bort innehållet från enheten.